Over ons

De Warmste Bende is een feitelijke vereniging die zich tot doel stelt jaarlijks een activiteit te organiseren in het kader van de Warmste Week van Studio Brussel (Music For Life). Hiervoor organiseert ze een actie waarvan de opbrengst integraal naar een vooraf gekozen goed doel gaat (geregistreerd bij de Koning Boudewijnstichting). De Warmste Bende is ook de naam van het evenement.

In de zomer van 2016 rijpte bij enkele geëngageerde Geraardsbergenaars het idee iets te organiseren voor een goed doel, en dit in het kader van Music For Life. Er werden nog enkele andere mensen aangetrokken en De Warmste Bende was een feit.
Aangezien dit ‘groepje’ actief was binnen het verenigings- en culturele leven in Geraardsbergen, was het organiseren van een muzikale namiddag een logische keuze. Hiervoor worden (plaatselijke) muzikanten en artiesten aangesproken met de vraag
onbezoldigd voor het goede doel op te treden. Allemaal gingen ze hier op in.
Het programma wordt zeer ruim samengesteld zodat alle genres aan bod komen en er voor elk wat wils is.

De Warmste Bende draait volledig op vrijwilligers (organisatie + medewerkers tijdens het evenement) die belangeloos hun schouders onder deze actie zetten. Daarnaast zijn er de artiesten die van hun gage afzien. Het resultaat gaat – na aftrek van de kosten (drukwerk, techniek, catering, …) – integraal naar het gekozen goede doel.


_FJA2960-bewerkt
Bestuurskern 2017
Het-warmste-busje-voor-music-for-live-Persregio-Dender
Bestuurskern 2016
Advertenties